Expositie in ‘Het Plein’ te Austerlitz van half juli tot half september 2016

 DSC01401_petra_opening
Hieronder de reactie van onze voorzitter op onze expositie in ‘Het Plein’ te Austerlitz:
‘Door mijn vakantie kon ik vorige week tot mijn spijt niet bij de opening van onze expositie in Austerlitz aanwezig zijn. Na mijn thuiskomst gisteravond ben ik vandaag direct gaan kijken. Ik kan jullie zeggen dat ik onder de indruk ben van de vele prachtige doeken die bij Het Plein zijn opgehangen.
Geweldig dat er zoveel leden hebben meegedaan: volgens mij waren er 14 exposanten, ofwel de helft van ons ledenbestand! Veel dank aan degenen die deze expositie hebben georganiseerd. In de eerste plaats Petra de Groot maar op de achtergrond ook Emmy Bolsius en Monique Bouter. Tevens wil ik Cecilia en Marc Verhaar en Marianne Gras bedanken voor hun hulp bij het inrichten van de expositie. Het viel mij op dat de werken met veel gevoel voor smaak en combinatie zijn opgehangen.’
 DSC01391
Dank allemaal voor jullie medewerking!
Ik begreep van het personeel van Het Plein dat er veel belangstelling is voor ons werk. We rekenen op een succesvolle expositie!
Met vriendelijke groet,
jullie voorzitter Hans van der Vloed
DSC01388
Het plein Austerlitz‘Het Plein’, Oude Postweg 144, 3711 AL Austerlitz (http://www.hetpleinausterlitz.info) is een restaurant maar je kunt er ook vergaderen, een condoleance organiseren en een feest geven. Austerlitz is omringd door bossen en daarmee een prima startpunt voor wandeltochten of voor teambuilding. Het Plein beschikt over een zaal met een capaciteit van 50 – 70 personen, een restaurant heeft een capaciteit van circa 100 personen en de bar is een aangename omgeving voor bijvoorbeeld een verjaardagspartij.