Workshop van Jan de Haas op 26 september 2015

foto jan de haasDeze workshop zal in het teken staan van modelschilderen en modeltekenen. Onze docent zorgt dat er een model aanwezig is. Zie zijn website www.jandehaas.com voor een uitgebreide selectie van zijn werk.

Acryl- en olieverf worden door Contrast verzorgd. Zorg zelf voor schilderdoek(en), schetspapier, kwasten en andere materialen die je nodig denkt te hebben. Ben je gewend bepaalde specifieke kleuren verf te gebruiken, neem die dan zelf mee. Zorg voor je eigen lunchpakket. Koffie, thee en melk worden door Contrast verzorgd.

Voor leden van Contrast bedragen de kosten € 65,= (niet-leden betalen € 75,=). introducees zijn welkom maar er kunnen echter maximaal 12 deelnemers meedoen. Als er zich meer personen aanmelden, komen de laatst binnengekomen aanmeldingen op een wachtlijst te staan. Je wordt dan gebeld in het geval er afzeggingen zijn.

Als je mee wilt doen aan deze workshop, laat het dan vóór 1 september aan ons weten via ons contactformulier.

De workshop wordt gehouden bij: Amati Art Centre – Parallelweg 1 – 3981 HG  Bunnik

We starten om 9.30 uur met een rondje koffie of thee. Jan de Haas zal beginnen met een introductie, gevolgd door een aantal instructies waarna we tegen 10.30 uur aan de slag gaan. Om 12.30 uur houden we een lunchpauze van 30 minuten. We sluiten de workshop rond 15.30 uur af met een korte nabespreking over de individuele prestaties van deze dag.